Saima malekabiner

Davenka leverer og monterer de italiensk producerede Saima sprøjtekabiner. Saima malekabiner findes i standardmål og er en prismæssig billig løsning og samtidig en fornuftig kvalitet fra en seriøs producent med over 35 års erfaring i branchen.

Selv om det er en prisbillig sprøjtekabine, er kvaliteten i orden, og der er stadig Davenkas serviceorienterede organisation bag, hvilket sikrer en fornuftig ordreafvikling og god kommunikation med kunden.

Saima sprøjte-/tørrekabiner kan opvarmes med olie eller gas, herunder direkte gasfyring, som er den nyeste teknologi med lavere energiforbrug og hurtigere og mere præcis temperaturregulering. Direkte gasfyring kan etableres uden, at man har indlagt naturgas.

Der er loftfilter i hele loftet i Saima sprøjtekabiner, og det er nemt at skifte loftfiltrene. Sprøjte-/tørrekabinerne kan leveres med 1 eller 2 porte.  Kabinerne kan leveres med valgfrit ekstraudstyr som lifte og Davenka Jet Tørring til ekstra hurtig tørring af vandbaseret lak. 

Davenka kan også levere de praktiske WALL-MAN arbejdsplatforme monteret på sidevæggene. Vi hjælper gerne med indhentning af myndighedernes godkendelse til bygning af ny sprøjtekabine. Saima kabiner kan enten leveres uden montage, eller Davenka kan levere en komplet monteret malekabine. Man kan også købe malekabinen uden montage og få assistance af Davenka til montagen.

Se brochurer

Brochure om Saima Beta sprøjtekabiner (3-fløjet port)


Brochure om Saima Gamma sprøjtekabiner (4-fløjet port)


Brochure om Saima Grandi Mezzi lastvognskabiner