Sandblæsningsanlæg

Davenka leverer og monterer komplette sandblæsningsanlæg tilpasset det specifikke behov. 

Davenka sandblæsningskabiner er blandt andet udstyret med sandtransport, genvindingsanlæg, blæseudstyr, komplet ventilation og personlige værnemidler.

Sandblæsningskabiner leveres i alle størrelser tilpasset det konkrete behov.

Davenka er behjælpelige med at dimensionere og indrette sandblæsningskabinen, så den passer helt nøjagtigt til kundens ønsker.

Sandblæsningskabiner fra Davenka kan placeres i eksisterende eller nye lokaler. Vi opfører også udendørs sandblæsningskabiner, som typisk bygges som en tilbygning til en eksisterende bygning og derfor ikke optager plads indendørs.

Davenka leverer sandblæsningskabiner med forskellige former for sandtransport, for eksempel transportbånd, kopelevator eller vakuumsug.

Filteranlægget er selvrensende, og det er nemt at fjerne det filtrerede affald. Vi kan levere blæsemiddelpotter beregnet til mange former for blæsemiddel og i forskellige størrelser. Til beskyttelse er vægge og porte er vore sandblæsningskabiner indvendigt beklædt med gummi. Gulvet udføres som ristegulv eller med kraftige jernplader.

Davenka sandblæsningskabiner er forsynet med kraftig belysning. Blæsemiddel til blæsning af stålemner kan for eksempel være stålgrit eller korund. Til blæsning af rustfrit stål og aluminium kan eksempelvis anvendes glasperler eller keramik.

Vi installerer komplette løsninger med materialer og montage. Davenka leverer også 40 fods containere indrettet til sandblæsning med maskinrum i den ene ende og blæserum i den anden ende af containeren.

Containere til sandblæsning

Se mere