Service og vedligehold

Davenka udfører reparationer og lovpligtige serviceeftersyn af alle typer og mærker af ventilations- og udsugningsanlæg, malekabiner, maleanlæg, sandblæsningsanlæg og undervognscentre.

Med serviceeftersyn med regelmæssige intervaller sikres længere holdbarhed og en problemfri drift af anlægget, ligesom man reducerer risikoen for unødvendige og dyre driftsstop. Davenka udfører serviceeftersyn med eller uden servicekontrakt, afhængig af kundens valg.

Vore serviceeftersyn omfatter en grundig gennemgang, rensning, smøring og justering af anlægget samt udskiftning af sliddele, hvis det er nødvendigt.

Davenkas serviceeftersyn udføres i henhold til vort kvalitetsstyringssystem, som sikrer, at vi kontrollerer alle relevante dele af anlægget og dokumenterer dette.

Ved første serviceeftersyn registrerer vi alle relevante sliddele i anlægget. Dermed kan vi ved efterfølgende serviceeftersyn medbringe sliddele, ligesom vi ved akutte problemer kan være bedst muligt forberedt, da vi har et indgående kendskab til anlægget.

For at yde den bedst mulige service, har vi døgnvagt for vore kunder.

Læs mere om døgnvagt herunder.

Døgnvagt

Davenkas målsætning er at sikre, at vore kunders anlæg kører problemfrit og med lave driftsomkostninger. Et driftsstop er dyrt og besværligt.

Vi garanterer høj kvalitet og et højt serviceniveau. For at yde den bedst mulige service har vi også døgnvagt for vore kunder.

Dette indebærer, at vore kunder kan ringe til os 24 timer i døgnet hele året i tilfælde af driftsstop eller andre problemer.


Døgnvagt:

Tlf. 22 44 17 25 eller 63 61 00 26