Udsugning af udstødningsgas

Davenka monterer anlæg til udsugning af udstødningsgas. Vi kan levere anlæg med slangeruller eller uden slanger på gulvet.


UDSUGNING MED SLANGERULLER

Udsugning af udstødningsgas med slangeruller kan udføres med manuelle eller elektrisk drevne slangeruller. Davenka tilpasser udsugningskapaciteten til det konkrete behov.


Både på manuelle og elektriske slangeruller kan udsugningen udføres med automatisk start og stop af ventilatoren, så den kun kører, når slangerullen er rullet ud. Dermed reduceres energiforbruget.


Vi installerer komplette løsninger med slangeruller, ventilator, styring og rørføring.

UDSUGNING UDEN SLANGER PÅ GULVET

Davenka kan montere udsugningsanlæg til udstødning uden slanger på gulvet. Udsugningen sker gennem sugekasser monteret på væggene og flytbare sugekasser midt i rummet. Udsugningen kan flyttes, således at den kraftige udsugning sker direkte ved bilernes udstødning for at sikre effektiv udsugning af de skadelige stoffer fra udstødningsrøgen.

Der er mange fordele ved denne løsning, blandt andet et frit gulv uden slanger, intet arbejde med at montere og demontere slanger samt reduceret risiko for faldulykker.

Udsugningen starter og stopper automatisk, så brugerne ikke skal spekulere på udsugningen. Vi installerer komplette løsninger med sugekasser, ventilator, styring og rørføring.