Sandblæsningsanlæg

Sandblæsningsanlæg

Davenka leverer og monterer komplette sandblæsningsanlæg tilpasset det specifikke behov. 


Davenka sandblæsningskabiner er blandt andet udstyret med sandtransport, genvindingsanlæg, blæseudstyr, komplet ventilation og personlige værnemidler.

Sandblæsningskabiner leveres i alle størrelser tilpasset det konkrete behov. Davenka er behjælpelige med at dimensionere og indrette sandblæsningskabinen, så den passer helt nøjagtigt til kundens ønsker.

Sandblæsningskabiner fra Davenka kan placeres i eksisterende eller nye lokaler. Vi opfører også udendørs sandblæsningskabiner, som typisk bygges som en tilbygning til en eksisterende bygning og derfor ikke optager plads indendørs.


Davenka leverer sandblæsningskabiner med forskellige former for sandtransport, for eksempel transportbånd, kopelevator eller vakuumsug.


Filteranlægget er selvrensende, og det er nemt at fjerne det filtrerede affald. Vi kan levere blæsemiddelpotter beregnet til mange former for blæsemiddel og i forskellige størrelser.


Til beskyttelse er vægge og porte er vore sandblæsningskabiner indvendigt beklædt med gummi. Gulvet udføres som ristegulv eller med kraftige jernplader.


Davenka sandblæsningskabiner er forsynet med kraftig belysning.


Blæsemiddel til blæsning af stålemner kan for eksempel være stålgrit eller korund. Til blæsning af rustfrit stål og aluminium kan eksempelvis anvendes glasperler eller keramik.


Davenka leverer også 40 fods containere indrettet til sandblæsning med maskinrum i den ene ende og blæserum i den anden ende af containeren.


replica rolex
rolex watches
Læs mere om containere til sandblæsning

Sandblæsningskabine Kabine til sandblæsning Udendørs sandblæsningskabine
Kabine med sandblæseanlæg Sandblæsekabine Sandblæsningskabine beklædt med gummi
Kabine til sandblæsning med port Kabine med sandblæsningsanlæg Kabine til sandblæsning
Sandblæsningsudstyr Udstyr til sandblæsning Ventilator til sandblæsning
Udsugning til sandblæsning Maskinrum til sandblæsning Udsugning og udstyr til sandblæsning
Sandblæsningskabine

Sandblæsningskabine

Sandblæsningsudstyr

Filteranlæg til sandblæsning

Sandblæsning

Udsugning sandblæsning

Sandblæsningsanlæg

Dansk Engelsk