Profil

Profil af Davenka

Davenka udfører komplette løsninger inden for:

– Ventilation og udsugning 

– Maleanlæg og -udstyr

– Sandblæsningsanlæg 

 Undervognscentre

Davenka er eksperter på disse områder. Vi udfører opgaver i hele landet. Davenka har fokus på kvalitet og stor erfaring på vore forretningsområder. Sammen med vores positive indstilling til kundeservice betyder det, at Davenka er en seriøs samarbejdspartner.

Davenka udfører komplette løsninger. Vi står gerne for hele processen fra drøftelse af løsningsforslag, opmålinger, beregninger af krav til luftmængde etc., projektering, montage og indkøring af det færdige anlæg.

Klik på et af ovenstående forretningsområder eller se mere under:

Produkter/ydelser

Nøgleordene for Davenka er kvalitet, fleksibilitet, troværdighed og service. Vi vil fremstå som en seriøs samarbejdspartner og ønsker at være kundernes foretrukne leverandør inden for vore forretningsområder.

Davenka yder kunderne “service fra start til slut”. Mange års erfaring inden for vore produktområder kombineret med en høj kvalitetsstandard gør, at den tekniske, faglige og håndværksmæssige side er i orden. Men ingen virksomhed er stærkere end det svageste led, og derfor lægger vi vægt på også at have orden i sagerne, således at vi har styr på hele forretningsgangen fra den første kontakt med kunden til den aftalte ordre er færdiggjort og afleveret til kunden.

Troværdighed er afgørende for os. Det betyder, at man kan stole på det, vi siger og lover. Vore kunder kan også regne med, at vi møder på det aftalte tidspunkt.

Vi bestræber os på at udføre kvalitetsarbejde og overholde indgåede aftaler. Vi vil gøre vort yderste for at levere god service – og gør det med glæde.

Davenka på Bygmestervej 10 i Faaborg

Dansk Engelsk